Professioneel onderhoud

't Wooike is volledig gespecialiseerd in het onderhouden van alle soorten auto's. Zeker oldtimers die toch een speciale behandeling vereisen, zijn bij ons in goede handen. Wij onderhouden en repareren alle onderdelen van uw auto. Voor professioneel onderhoud met de beste gereedschappen en zo veel mogelijk originele merkonderdelen staan wij voor u klaar.

Graag informeren wij u over onze werkzaamheden. Neem daarom contact met ons op want wij zijn u graag van dienst. Daarbij nodigen wij u altijd graag uit voor een bezoek aan onze garage aan de IJsselstraat in Oss. Wij schenken ook uitstekende koffie!

Professioneel stofferen Mercedes klassiekers, oldtimers en youngtimers

Ook het kundig stofferen van de stoelen, banken en hemels in uw klassieker en andere voertuigen, is een onderdeel van onze werkzaamheden. En denkt u verder ook aan het bekleden van panelen, hoedenplanken en kofferbakken. Voor deze specialistische werkzaamheden gebruiken wij ook hierbij de beste machines en materialen. Uw stoelen en interieur bekleden wij altijd volledig naar uw wens.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een zinnig advies en meer informatie. En vergeet u niet dat stofferen een vak apart is dat wij beheersen als geen ander.

't Wooike - Mercedes-Benz Oldtimers

IJsselstraat 12 | 5347 KG | OSS
Tel 0412-651412 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.wooike.nl

Bezoek ons ook op Pinterest, volg ons op Twitter en LinkedIn.

             

Bij het verzenden van dit bericht stemt u in op de hoogte te zijn van de privacyverklaring van 't Wooike en gaat u akkoord met het verwerken van onderstaande persoonlijke gegevens door 't Wooike.

Voer aub uw naam in
Voer aub uw telefoonnummer in
Voer aub uw emailadres in Dit is geen geldig emailadres
Voer aub uw bericht in